1 november 2016

Senast från Projekt Veranda

Bygget av verandan har gått i en rasande fart tack vare att vi betrodde Jockes Bygg med det hela. Såhär i efterhand är det verkligen ett val vi aldrig kommer ångra för mer kompetent byggfirma får man leta efter! Allt har gått så smidigt (förutom att det fattades ett fönster vid leveransen) och plötsligt stod verandan där med tak, väggar och allt! Igår var några gubbar här och isolerade taket och plåtslagaren är inom kort färdig med tak och hängrännor. Nu står avfuktaren igång hela tiden så att plattan kan torka ut och om x antal veckor ska golvet läggas och de sista listerna ska på plats. Innan dess ska Jesper göra det som går invändigt. 

Uppfarten har också grävts ur nu och plattor ska läggas inom en snar framtid också. Det ser för jäkligt ut på framsidan men ska bli bra så småningom. Orkar inte bry mig lika mycket längre och inser mer nu att vissa saker får ta längre tid helt enkelt. Det är roligt att få färdigt men inte med ett alltför högt tempo. Projekten springer ju knappast ifrån oss :)

Varsågoda, bilder från veckorna som gåttEn vacker oktoberdag

Målet är att kunna fira jul i den färdiga verandan och kunna ha några glöggmys-tillfällen innan dess. Så nån gång i december satsar vi på utan att stressa ihjäl oss. Golvet har vi bestämt, väggfärg likaså och matsalsmöblemang. Lampan är vi på god väg att ha kommit överens om också, nu återstår bara fåtölj(er) men det blir kanske en svårare nöt att knäcka. Längtar efter att få hänga upp stora fina julstjärnor i fönstren och göra mysigt i vår fina veranda!

2 kommentarer :

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ