2 november 2016

Halloween-mys

I lördags vaknade flickorna och hittade ett kort från Lilla Snälla Spöket! I kortet stod det att Lilla Snälla Spöket hade gömt en överraskning till flickorna nere i vardagsrummet och de for ner och tyckte det var så spännande! I alla fall Alva som ju förstod det hela lite mer än Siri :) Det Lilla Spöket hade gömt var Water Wow-block till Siri och smyckesstickers till Alva. Det blev väldigt uppskattat, både presenterna och själva överrasknings-delen.

Under resten av dagen ägnade vi oss med liv och lust åt att Halloween-pynta hemmet och göra pumpalykta mm. Alva önskade att vi skulle ha en Halloween-fest så vi bjöd hit vännen Kleffi för lite taco-mys och han tog båda tjejerna med sig till närmsta grannarna så att Alva kunde önska Glad Halloween och ge, inte be, om godis. Bättre att de små lär sig att vara givmilda på högtider än att det bara handlar om att få.

Handgjort kort från Lycka by Lisen

Water Wow blev en riktig hit! Det är en penna man fyller med vatten och när man målar på de tillhörande arken så framträder färger, djur mm. Som en magisk penna! Barnet tror att de målar men i själva verket är det vattnet som färgar. Vattnet torkar sen snabbt och då försvinner all färg så arket kan användas igen. Hur smart liksom? Jippie säger fläckhatare som jag! :D 
Perfekt att ha t ex i bilen, på flyget. 

Flickorna har målat och målat. Alva blev så förtjust att jag fick plocka fram en till, som egentligen skulle varit julklapp, så de hade varsin och inte behövde slåss om ett ex. Alvas hade motiv av prinsessor och féer naturligtvis.

De finns att köpa/beställa i olika motiv hos Lek & Lär

Ett paket med läskigt pynt köpte vi på Rusta och hänga spindlar i nätet var fruktansvärt spännande tyckte tjejerna bus

En spökbakelse var ett måste. Inte så jättegod kanske men cool åtminstone!

Siris söta lilla spöke från dagis fick också hänga framme förstås


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ