30 augusti 2016

Badrumsnytt - Före & Efter Makeover

Ett tag nu har vårt badrum fixats till och fått sig en makeover. Lådorna var bland annat sönder och vi behövde bättre förvaring. Först tänkte vi vitt men ändrade oss. Det blev för mycket vitt med både vitt kakel och vit inredning. Så vi valde grått högblankt istället vilket blev så fint ihop med svart klinker och vitt kakel. Spegelskåpet byttes ut mot en stor spegel istället och ett rymligt skåp hängdes upp på väggen. Ett nytt och bättre duschset sattes in dessutom.

En hel del gamla handdukar behövde bytas ut så vi klickade hem ett helt gäng med snygga varianter från H&M. Älskar deras handdukar! Även en mörkgrå tvättsäck, en snygga badrumsmatta samt en korg i jute som en växt står i på golvet beställdes. It´s all about the details!

Före

Under make overn

Efter

En med finaste handdukarna

Tänkte att en liten glimt av rosa blir fint mot allt det gråa. Blomman på golvet är rosa så det blev liksom lite naturligt då med några matchande handdukar. Detaljer återigen ツ

Plötsligt har vi ett mycket snyggare, mysigare, mer praktiskt och betydligt lyxigare badrum! Vi var lite rädda att allt mörkgrått skulle göra att badrummet kändes mindre men tack vare den stora spegeln känns det faktiskt istället rymligare.


Inredningen är från Skånska Byggvaror om någon undrar

3 kommentarer :

 1. Åh vilken skillnad det blev och så snyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev en rejäl förändring till det bättre! Tack och lov :P

   Radera
 2. Vad heter den fina spegeln med lamporna? Hittar inte på deras hemsida! Med vänlig hälsning Maria

  SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ