12 juni 2016

Helgens bravader - Kalasmaraton

Helgen går inte att beskriva med några få ord. Vi har inte gjort annat än varit på kalas eller anordnat kalas och sämre kan man verkligen ha det! :) I fredags var det studentskiva för min fina kusin Filip, igår firades mormor hela dagen, Alva var på kalas hos en kompis också igår och idag var det alltså dags för barnkalas för Alva och hennes kompisar. Tror aldrig vi kommer uppleva en så festlig helg igen alltså!

På morgonen igår blev jag hämtad och syrran med dotter samt min moster Karin lämnades på Laxen spa här i stan. Där inväntade vi mormor, idag 80 år gammal, som skulle överraskas med en Porsche-färd. Hon kom åkandes med ett brett leende ska jag berätta! Ja chauffören (syrrans man Rickard) såg minsann inte det minsta uttråkad ut heller haha. Vet inte vem av dom som var lyckligast men det var två brett leende personer vi möttes av.

Några timmars bubblande på spa:et och med bubbel i magen förstås så åkte vi hem för lite vila för de som behövde det och göra pastasallad/baka mm för några andra av oss. På eftermiddagen sen så träffades vi allihop, mormors barn, barnbarn & barnbarnsbarn samt några andra inbjudna. Tyvärr fattades min mamma och bror men de var/hade varit utomlands. Det blev verkligen en helt fantastisk kväll! Barnen busade som bara den och lika roligt hade vi vuxna. Underbart alltihop!
När vi kom hem på kvällen så började vi förbereda inför Alvas kalas som gick av stapeln idag. Klockan 13 invaderades vårt lilla slott av 7 prinsessor och en prins och vilken härlig feststämning det blev här hemma när alla, som inte kände varandra så mycket sen innan, hade bekantat sig med varandra. Vi hade hyrt in en jätteduktig tjej från Alvas förskola som gjorde ansiktsmålning på barnen och det var en hit! Fiskedammen var också uppskattad och lekarna. (Jag gör ett eget inlägg med bara bilder från kalaset sen för er som vill se mer.) 

Tack alla som varit inblandade under helgens bravader! Alla har verkligen fixat sååå fint och bra!

Ni kan ju bara gissa mängden god mat och godsaker vi har tryckt i oss! :P

Här kommer några bilder i kronologisk kalasordning


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ