16 april 2016

Lekstugebygge

Lekstugebygget är i full gång! Vi har fått upp väggar och tak idag och nu kan man se hur otroligt fint det lilla huset kommer bli! Ja alltså, det är inte jag som bygger, utan sambon såklart. Nån ska ju fixa mat och allt sånt där :) Jag vet att en del inte tycker man borde säga "vi" när det bara är den ena som bygger och grejar men jag anser att man gör en renovering tillsammans ändå eftersom den andra ror runt allt annat som också måste göras under tiden för att det ska fungera. Det mesta som vi gjort här i huset de snart sex åren vi renoverat (i alla fall sedan barnen kom) har ju Jesper gjort men jag har bidragit med annat i vårt liv under tiden.  Som att burit och fött två barn t e x. Inte dåligt bara det. Nej men att totalrenovera under tiden man skaffar barn och allt vad det innebär är ju inget man skojar bort egentligen. Men jag har en gubbe som verkligen kan det där med att planera, budgetera och som gör det han bestämt sig för. Allt han gjort i detta huset är egentligen helt otroligt. Trots sömnbrist utan dess like så har han kört på, för då mår han som bäst. Huset är inte lika mycket ett "måste renoveras"-projekt längre utan är för oss en slags hobby också. Vi tycker det är jätteroligt att göra vårt älskade hus ännu finare och vi vilar i våra projekt, inte mellan dom. 

Nu när barnen är så små och inte har en massa aktiviteter än så vill vi få gjort "färdigt" de större grejerna för att senare kunna ägna oss åt att vara med flickorna på vad de nu väljer att syssla med på fritiden. De är med oss alltid, vi vill ha dom nära och ge dom så mycket tid med oss det bara går. Kvalitetstid är att umgås oavsett vad man gör tillsammans och det är bara nyttigt att de får se vilket jobb det är för pappa (och mamma) att ge dom en lekstuga. Den står ju inte bara där plötsligt en dag, fix och färdig.

Det bästa av allt just nu är att få göra vår trädgård till en så rolig plats för våra barn! Jag hoppas de minns tillbaka på sin lekstuga, gungställning, sandlåda & alla bärbuskar med stor glädje. 


Lekstugan är från Skånska Byggvaror och heter "Ellen"

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ