15 januari 2016

Tulpanens Dag, semlepremiär & snölycka

Äntligen har vi fått riktig vinter! Synd det inte kunde kommit till jul men man kan ju inte få allt ヅ Siri är ju inte helt kry men vi behövde komma ut idag både på promenad och leka lite i snön. Kallt, klart och härligt! Kan kanske inte skryta med hur mycket snö vi har men det funkar att åka pulka i alla fall och det är huvudsaken! Lyckan är stor hos Alva medan Siri tycker det är sådär lagom trevligt. Hon är lite för liten för att kunna gå och röra sig lätt i snön och trillar hon är det ju näsan rätt i snön varje gång vilket resulterar i tårar. Nästa år så blir det nog roligare för henne!

Det är Tulpanens Dag idag och naturligtvis införskaffades ett litet gäng. Och semlepremiär blev det idag minsann! Dock dissade vi den traditionella varianten och tog en som var nättare och gjord med tekaka istället. Mer kardemumma-smak var inte dumt alls. 

Dags för sängen nu och ladda inför helgens jobb. Har ett så bra schema att det inte blir mer än var fjärde helg (än så länge) och det känns helt ok även om jag såklart helst hade fått vara hemma med flickorna & Jesper. 

Ni får ha en trevlig helg! Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ