8 november 2015

Det är nåt på gång - Mini-make over

Just nu är vi full färd med att göra en liten mini- make over av vardagsrummet! Nu när vi inte har så väldigt många "måste"-projekt i huset längre så ger vi oss gärna på "najs to have"-projekten istället vilket såklart är lite roligare. Visserligen har sambon i helgen isolerat vinden vilket knappast kan ses som ett najs to have-projekt förutom att vi får mer förvaringsmöjlighet och plånboken blir lite gladare när vi inte längre eldar för kråkorna.
Hittills har vi bland annat målat kalklitir på den förut vita väggen och köpt några nya snygga inredningsprylar. Mer säger jag icke förrän vi är sådär lagom färdiga att visa resultatet. Spännande! 
 
 
 
Nytt från Zelected by House som jag för övrigt är helsåld på numera!


 
Färgen på kalklitiren vi använt är "San Saccaria", en ljus och varm grå ton. Den är underbar! Vi började med att måla den på skorstenen men har sedan fortsatt över alla väggar på bottenplan som inte är tapetserade. Man blir lite smått beroende eftersom det är så busenkelt att måla med den, snabbt går det och resultatet blir en levande och ursnygg vägg.
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ