8 september 2015

Söttemat fortsätter & Snart klar med flickornas höst- & vintergarderober

Siri kommer både få vara varm och söt om sina fossingar i höst. Hittade så fantastiskt fina och prisvärda piléfodrade ljusgrå sneakers hos H&M. Mjuka och sköna för små tassar! De är perfekta innan värsta vinterstövlarna måste på tänker jag. Ett par liknande fast rosa är på väg till Alva.
 
Flickornas höst- & vintergarderober är snart färdiga och det ska bli så skönt när allt är fixat. Hur kul det än är att kika efter bra och fina kläder så känner jag inte alls för att leta hur mycket som helst. Vill bara ha det klart så jag kan slappna av och inte tänka mer på det. Barnkläder, förutom det som är nödvändigt att barnen ska ha såklart, är ju det minst viktiga i livet men att det finns mycket fint och är himla roligt, det kan jag inte förneka! Försöker dock minska ner lite på den konsumtionen och sälja mer på bloppisen istället (där för övrigt en del av intäkterna går till Barncancerfonden).
 
 
Tillbaks till de söta skorna.
 
Sandalerna har Siri haft ett par liknande tidigare som nu blivit för små. Hon har verkligen älskat dom. Mjuk sula och perfekt på förskolan eller som finsko till vinterklänning.
 
 

 
 

Sweets for my sweet

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ