7 augusti 2015

Hall-make over x 2


 Tänkte slänga in några bilder på vår lilla make over hallen fick för två veckor sedan. Vi var i akut behov av mer förvaring så med några små förändringar blev det betydligt bättre och snyggare dessutom! Den stora spegeln tog vi bort och satte istället en mindre där samt krokar till flickornas jackor undertill.
 
 
 
Vi köpte en byrå som rymmer en hel del och satte där vi bara hade krokar och nån korg innan. Den gick precis in! Som gjord för att stå där.
 
 
 
En svart hallfåtölj stod i hörnet innan men den fyllde absolut ingen funktion annat än att vi slängde allt möjligt på den så den flyttades på och istället satte vi en snygg förvaringskorg, som vi hade sen innan, där och en lykta såklart (man kan inte ha för många så är det bara) som jag plockade ifrån växthuset. Det blev en billig och bra make over!
 

 
På tal om billig make over så måste jag ju berätta var spegeln och den svarta lilla fåtöljen blev av. Jo de hamnade i hallen vi har i källaren! Där har vi tänkt göra lite fint med bland annat en spegel eftersom sambon har sin garderob där nere (läs är förvisad till källaren). Spegeln vi hade här passade perfekt i källaren och så även fåtöljen. Jag plockade lite grejer lite här och var här hemma, köpte en ram till ett snyggt print (från garlandswithlove) som jag hade liggandes, nytt kuddfodral från Sunny köptes för att pigga upp med lite färg och vips hade vi en mycket mysig och trevlig källarhall! Utan att ha det kostade oss mer än lite drygt en hundralapp. Bästa make overn!!
 
 
 
 
 
 


 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ