11 maj 2015

Kort för Insamlingen till Barncancerfonden & Vinnaren av tavlan

Jag hoppas ni inte har missat min och vännen Lisens insamling till Barncancerfonden? Ni hittar den HÄR om ni vill läsa varför den startades och syftet. Ligger mig oerhört varmt om hjärtat ska ni veta...
 
På olika sätt försöker vi få in pengar, både ur egen ficka och andras. Till exempel så går en del av Lisens försäljning av smycken till insamlingen, på min Instagram-bloppis (@enslagsbloppis) går intäkterna för annonser med vingar oavkortat till vår insamling mm. Vi har haft en tävling också där de som skänkte pengar kunde vara med och tävla om en unik tavla från illustratören Lycka by Lisen (alltså Lisens "artistnamn") och där vann Caroline Persdotter en tavla till sin son Gustav.
 Grattis till dig!!
 
Vill passa på att tacka alla som hittills visat intresse och engagerat sig på olika sätt samt bidragit. Ni är underbara!
 
Framöver kommer Lisens kort att säljas hos Lek & Lär här i stan och då går även en del av de intäkterna till insamlingen. Så dit och köp doppresenter, födelsedagspresenter samt då ett fint och viktigt kort till det!
 

 
 
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ