29 april 2015

Lite nytt & NödvändigtEn trevlig bonuscheck från Kappahl landade i lådan häromdagen och jag var såklart tvungen att springa ner på stan en snabbis. Det är just nu 25% rabatt på alla jeans dessutom så för bara 49kr fick Siri dessa ljuvliga hängslebyxor! Mjuka, sköna och helt bedårande.
 


Till Alva behövdes det fler solhattar och kepsar (reserver är ett måste har jag märkt) och rosa var ju självskrivet eftersom hon älskar den färgen! (Hon vill ha en rosa studsmatta berättade hon häromdagen men finns det överhuvudtaget?) Ögonen ska ju också skyddas mot solens farliga strålar och Alva gillar solbrillor skarpt så ett par blommiga skönheter fick också följa med i kassen.

Mycket bra pris på dessa grejer! De kostar under hundralappen allihop så tummen upp för det.Måste slänga in ett litet "syskonmatcha"-tips också ju. Dessa ursöta sneakers finns i alla barnstorlekar och är så himla fina att matcha med! Blev mest kär i fodret av nån anledning :) Det är nåt visst med vackra foder tycker jag hur löjligt det än må låta.
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ