1 februari 2015

Dopängel & Roliga Alva

Alltså gud vad vi får många skratt här hemma av alla Alvas roliga uttryck och sätt att se på saker och ting. Hon är så förnuftig och klok den lilla damen och säger så roliga saker ibland. Häromdagen när jag kom hem från tandhygienisten så öppnade hon dörren och utbrast: "Mamma, har du nu fått nya tänder?" och igårkväll kom hon springande och skrek "Mammaaaaa det kliiiiar! Jag vill ha smörj!!" :D Haha! Lilla gumman, hon är en så otrolig liten person på alla sätt och vis. Hon tar andan ur oss i olika bemärkelser men oj vad vi älskar henne!
 
För att inte tala om Siri, den ljuvliga lilla Siri, som alltid gör mig så förundrad då hon är så lugn och harmonisk när vi är iväg på äventyr. Som idag. Halv tio for vi till gudstjänst för att hämta hennes dopängel och halva tre var vi hemma efter att ha åkt till Ekeby Möbelaffär efteråt. Under den tiden hade Siri endast "pratat" ätit, tuggat på leksaker och tagit en kortare sovstund i bilen. Inget gnäll och inget skrik alls vilket jag nästan tycker är märkligt hehe. Hon är bara så nöjd och lugn i de flesta lägen. Därmed INTE sagt att hon inte har humör för DET har hon minsann! Lika envis som syrran är hon och nu går det undan att ta sig fram överallt så grindar har satts upp här hemma och Alva får börja vänja sig vid att inte få ha sina saker ifred längre. :)

Gudstjänsten och kalaset efteråt var väldigt mysigt och marängsviss åt vi med liv & lust! Siri tuggade på sin dopängel istället
 
Siris fina dopängel


Hoppas ni haft en lika mysig söndag som vi!

Kram på er


1 kommentar :

  1. haha jo, men det är ungefär de svaren jag fått, kanske får slå till :D

    SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ