19 oktober 2014

Underbara lugna söndag & Pluplus-häst

Vilken underbar söndag det har varit! Lugn, skön och bara en massa mys med familjen (och vännen Kleffi som kom över på lite fika under eftermiddagen). I morse överraskades vi av en frukostbulls-leverans av en annan vän, Annika, som spontant bara knackade på och överlämnade en påse goda bullar. Värmde så gott i själen av en så gullig grej! ♥

Siris enorma blåbärsträd som hon fick av moster Lisa i dopgåva är nu nere i jorden och jag måste lägga upp en bild någon dag när vädret varit lite bättre. Det är så stort och vi hoppas på många goda blåbär att smaska på åren som kommer!

Nu är hela familljen PlusPlus-beroende! Jesper provade för första gången idag att pussla och det slutade med att hela familjen satt och "PlusPlussade" länge och väl. Det är ju jätteroligt! Förstår varför Alva pratat om det så mycket.

Jag lyckades, med en My Little Pony som modell, pussla ihop denna hästliknande varelse och är rätt nöjd för att vara nybörjar-pusslare :)Hoppas ni också haft en riktigt härlig söndag!


Nu ska jag packa några bloppis-och traderapaket sen är det dags att sova lite inför måndagens bestyr och mys med flickorna hela dagen.

Kram

1 kommentar :

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ