15 augusti 2014

Dop & Klänning

Kan ni fatta det, Siri blev hela två månader häromdagen! Stora tjejen nu som ler med hela huvudet, har otaliga uttryck med ögonen, älskar när man pratar med henne och som fortfarande inte har skrikit en enda gång på natten sedan hon föddes. Hon är så underbar vår lilla Siri Filippa!

Hårförfallet har nu satt igång på mig. Sista delen av graviditeten var mitt hår tjock och vackert men är nu ett minne blott. Blir besök hos frisören nästa vecka och då återgår jag till att bli ljusblond igen efter min senaste utsvävning åt det mörkare hållet. Jag trivs bäst som blond och det gör ju dessutom att håret ser lite fylligare ut än i mörkare nyans. 

Siris dop är just nu i planeringsstadiet. Förhoppningsvis får vi det datum vi tänkt (ska ringa kyrkan på måndag) så inbjudningar kan skickas ut. En väsentlig grej när det gäller dop är ju vad mamman ska ha på sig, eller hur? För ett tag sedan surfade jag runt lite och hittade denna godbit från Twist & Tango som jag verkligen föll för direkt. Den kändes så "jag" och verkar passa min kurvlösa kropp perfekt. Men till min förfäran fanns den inte i min storlek och jag blev riktigt ledsen. När Alva skulle döpas letade jag som en galning efter den perfekta klänningen men hittade ingen och så vill jag inte ha det denna gången. Igår fick jag en känsla av att jag borde gå in och kolla en sista gång och döm min glädje när det nu plötsligt fanns en kvar i min storlek!! Klickades kvickt som ögat hem (rabatterad dessutom tjoho) så ingen annan skulle hinna före och nu hoppas jag den sitter perfekt och är bekväm. Kan vara klänningen jag alltid önskat att hitta för jag är inte så mycket för sådana annars. Hur jag ska kunna amma i den är en annan fråga men visst är den otroligt vacker??!


4 kommentarer :

 1. Å den klänningen vart riktigt snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Fick hem den igår och den är lika snygg i verkligen och kan kombineras med massor av koftor eller kavajer. Tummen upp!

   Radera
 2. Det är så himla kul när man lyckas hitta det man verkligen vill ha. Med rabatt dessutom. Superfin!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är höjden av materiell lycka hehe.
   Kram!!

   Radera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ