3 juni 2014

Alvas 3-årskalas

Det har varit lite tyst om mig nu några dagar. Har haft fullt upp med att fixa dotterns 3-årskalas nämligen! Nu ska ni få se en herrans massa bilder från söndagen som bjöd på fint väder och en underbar kalasstämning här hemma. Dottern var mer än nöjd och glad för sin mysiga födelsedag. Den var perfekt!

Kalaset gick i vitt, rosa och glitter då Alva älskar glitter. Vi bjöd på fralle-buffé och sedan tårta, marshmallow pops och minicupcakes som jag spenderade halva lördagen med att baka. Tårtan köpte vi dock och den var specialdesignad av mig för att vara så personlig som möjligt för Alva.
De två barnen som var med fick såklart varsin goodiebag i utvald färg med såpbubblor, ballong, sugrör, fina plåster och en liten present.  
Bilderna är tagna av Johanna Andersson

Alvas favoritskor, rosa glittriga ballerinaskor, var en rolig överraskning. Hon tyckte det var kul med sko på tårtan :) Den fina vimpeln har Lycka by Lisen gjort.

Ett underbart kalas och en underbar dag fick vår älskade lilla tjej och jag kan nu pusta ut efter allt planerande, handlande och fixande. Har varit så skoj att få göra hennes kalas så fint och vackert som möjligt. Framför allt hade hon ju så otroligt roligt och mysigt med alla gästerna!

Tack till alla som var här!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ