22 maj 2014

Om vi hade ett garage

Mycket har vi byggt, renoverat och fixat med vårt hus, ja egentligen precis allt när man tänker efter, men inte ett garage! Det fanns en gammal ful och helt fallfärdig catport när vi köpte huset men den rev vi ner illa kvickt. Vi har naturligtvis pratat om det där att bygga ett garage och det är fullt möjligt om vi gräver upp träd och rabatter på ena sidan av huset. Just precis nu är det inte aktuellt direkt för vi har andra projekt som går före och behovet är inte så stort egentligen men jag kan ju få drömma och fantisera lite om hur ett garage hos oss skulle se ut! Jag vill inte ha ett jättestort garage där man bara lastar in en massa saker utan det ska räcka till att köra in vår, som vi förhoppningsvis har inom en snar framtid, nya vita Volvo XC60 och till att ha lite hyllor och andra förvaringsmöjligheter till barnens leksaker och cyklar. Viktigt är att garaget är putsat och i samma stuk som vårt vackra gamla hus.

Garageporten skulle inte heller få se ut precis hur som helst. Den ska ju sitta där länge och väl så snygg och passande till hustypen hade vi satsat på precis som vi gjort med dörrar (och fönster) i huset. 

Denna vita från Krafer (Krafer Elegance heter den) tycker jag är väldigt snygg. En grå variant hade också varit snygg fast en vit hade det nog blivit i slutändan.


Snygg belysning är också något som vi satsat på i trädgården och det skulle naturligtvis fortsätta även till ett eventuellt garage.
Bilder lånade från Krafer.se

Ja någon gång i framtiden står det kanske ett tjusigt garage här med en stor vit bil i...

 ღ

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ