17 mars 2013

Inställd helgBrrr, det blåser kallare än kallast idag men en liten promenad fick vi till idag i alla fall hela "sjuka familjen". Ankorna fick sig ett skrovmål också till Alvas glädje.
 
Helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Efter dotterns kräkningar på fredag natt och lördag morgon så fick vi snällt ställa in allt vi skulle göra. Pompdelux-visning/homeshopping var det meningen att jag skulle ha här hemma, sambon och Alva skulle åkt på kalas och firat faster och kusinen Eddie igår och idag skulle vi bjuda några vänner på lyxig frukost. Sällan har vi så mycket inbokat en helg, i alla fall inte vad gäller kalas, frukostdates mm så det kändes himla snopet. Särskilt då jag skulle få träffa så många goa tjejer på barnklädes-visningen, Alva skulle få busa med faster o co och vi skulle frukostmysa med kompisar vi sällan träffar. Men men, så kan det gå. Mysigt har vi haft i alla fall! Tittat på Pippi, Pippi igen, Madicken, Emil & Pippi igen. Alva äter fortfarande knappt något men dricker gör hon tack och lov! Febern vill inte ge med sig och det märks att hon mår riktigt dåligt för hon är väldigt ledsen mycket och blir helt slut om hon busar för mycket. Imorgon hoppas vi att febern är väck, att snoret slutar rinna (det kommer ju enorma mängder ur den lilla näsan), hostan blir bättre och att hon börjar äta igen!
 
Jag har grym träningsabstinens just nu och vill verkligen komma igång igen efter denna sjukdoms- och trötthetsperiod. Nu är det ju snart vår och sommar och jag vill vara i toppform!
 

2 kommentarer :

  1. Men så typiskt, och hoppas hon kryar på sig snabbt :-) Kram på er!

    SvaraRadera
  2. Ja, fy för tusan så kallt det é idag. Blåste ännu värre i Staffanstorp, brrr... Krya på!
    Kran

    SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ