18 mars 2013

Äntligen på rätt väg & Pomp-beställning

Äntligen äter Alva igen! Natten har varit minst av allt sovande då Alva mest vrålat och skrikigt. Förkylningen är inte bättre men febern har släppt i alla fall. Nu blir det minst två dagar till hemma så hon inte kan smitta ner någon på förskolan och förkylningen behöver släppa greppet ordentligt innan hon får komma iväg till sitt älskade dagis igen. Vi har i alla fall rabblat alla namnen på förskolefröknarna, kompisarna där och sjungit lite medan vi badade bort alla sjukbaciller. Nu blir det nog att vi tittar på "toompatej" (Pippi Långstrump på Alviska) mest hela dagen lång för ut går vi icke! Det är rena stormen ute och det varnas för att gå ut i onödan. Vi håller oss inne och myser!

Trots den inställda Pompdelux-visningen i lördags så fick jag beställt mycket fint till Alvisen. Shortsen är bedårande, tröjorna är urfina, jeansen och byxorna är grymt fina och säkert mjuka och gosiga att spralla runt i. Jag tror hon kan ha det mesta även nästa sommar och såklart, byxorna funkar ju året om. Glittriga vita leggins fick jag inte med på bilden men de blir väldigt fina till både shorts, kjol eller klänning. Ska bli spännande att få hem grejerna nu när jag inte fick sett kläderna in real life som det var tänkt.

 
Tror ni Alvisen kommer gilla sina nya kläder? När vi ska köpa nya vår- och sommarskor till henne lär lyckan vara total, skogalning som hon är! :)

Have a happy Monday!


2 kommentarer :

 1. Massor med fina kläder ju:) Visst är det kul nu med vår och sommar kläderna:)
  Skönt att hon är på bättringsvägen!! Hoppas ni får en skön inne dag!

  Jag kommer ihåg att jag tittat bakåt i din blogg för ett tag sen att ni nyligen gjort ett trädäck?! Vad gick allt som allt på och fixade ni allt själva eller ni anlitade någon? Vi håller på att planerar för vårat blivande trädäcksbygge här i vår:)

  Kram V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju kul med kläder året om men vår och sommar är härligast! :)

   Vi gjorde ett trädäck för ett år sedan ja. Sambon gjorde allt själv och det gick på 15 000 kr alltihop. Vad roligt att ni planerar trädäck. Det är najs när det är klart! Lycka till med det! Vi har några projekt som drar igång nu i påsk och jag kommer såklart blogga mycket om det framöver.

   Tack tack, hoppas ni också får en bra dag i blåsten.

   Kram

   Radera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ