11 februari 2013

Sliten & provsvaren

Hej fina ni!Det är en sliten mamma ni ser idag och har blandade känslor som lättnad, oro, smått förtvivlan... Alva har varit helt vansinnig i natt och mina tårar kom till slut.Något stör henne fruktansvärt och skrikandet varvas med hosta. Näsan är så täppt och inget hjälper! Hostan var värre i förmiddags igen och hon är inte alls den pigga tjej hon brukar. Hade telefontid med doktorn på Barnmottagningen idag eftersom vi skulle få resultaten av blodproven som togs för några veckor sedan. Precis som vi trodde var alla prover helt normala. Väldigt skönt besked samtidigt som funderingarna på om något är fel nu fortsätter. Jag berättade för doktorn om den gräsliga hostan som inte vill ge med sig och att Alva är så otroligt arg hela nätterna och vrålar så mycket. Eftersom jag har astma, sambon har allergi och det finns mycket astma och allergi i min släkt så tyckte hon absolut att vi skulle komma dit och prova en inhalator. Kan vara förkylningsastma som dottern har alltså. Ni anar inte hur mycket jag hoppas att inhalator ska göra underverk!! Det är hemskt att se en hålögd lite dotter med mörka trötta ringar under ögonen och att även själv vara så förbaskat slut.

Nu hoppas vi på en snabb förbättring och en frisk & glad Alva igen! Hon älskar ju sin förskola så det blir rena lyckan för henne när hon får komma tillbaka dit igen.

Hoppas er måndag varit bra!
♥ Kram

 


7 kommentarer :

 1. Vi håller våra tummar och tår för att lilla Alvisen blir hjälpt av inhalatorn. Kramar

  SvaraRadera
 2. Tänker på er Eva. Här blir det nig VAB i morgon. Kram på er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Therese! Krya på lillkillen!
   Kram

   Radera
 3. Hej! Hoppas att du inte har missat allt nytt i webbshopen? Allt under hundra lappen. Skor kläder, väskor, accessoarer m.m.

  Klicka in och kika :) Kram /Rebecca

  SvaraRadera
 4. Caspian har förkylningsastma (fast hostar HELA tiden, från han va 3 månader) och han tar inhalation varje kväll. Gör verkligen susen! Vi testade lägga den nu i några dagar, men då hostar han sig igenom dagar och nätter, så vi börjar med den igen! Hoppas det ska hjälpa lilla Alva också! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså har Caspian också såna bekymmer? Så ledsamt och trist för de små liven. Verkar som många barn har det så jobbigt :( Tack snälla du! Hoppas Caspian kan få slippa hostan utan inhalation hela tiden.

   Kram!

   Radera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ