26 januari 2013

Lördagens

Spenderar kvällen med att äta chokladglass framför tv:n/datorn medan dottern sover och sambon är ute med några grabbar och bowlar (en och annan öl slinker nog ner också kan jag tänka). Vi hade en intensiv shoppingtur idag på Väla Centrum och min fine sambo hittade verkligen hur mycket snyggt som helst! Jag hittade några saker också såklart. Lägger väl upp några bilder här imorgon som vanligt. Vi bjöds på middag hos svärmor efter shoppingturen vilket var oerhört uppskattat då vi inte lyckats bestämma oss för ett lämpligt lunchställe. Väla är hysteriskt att luncha på!

Denna dag var vi töser i familjen klädda i jeans och tröja. Jag hade min underbara tröja från Sparkz samt jeans från Only medan Alva glänste i sina baggy-jeans från Pompdelux och en sprillans ny skimrande tröja från Lindex. Som accessoarer hade dottern sin kanin (vad annars) och jag en klocka från Jetset och armband från Lilly of Sweden.Jag hoppas er lördag varit riktigt härlig!

Kram

2 kommentarer :

 1. Vad snygg klocka!! Vad ligger en sån på?
  Vi har haft en bra dag på spa och ätit god middag! Nu ligger jag i hotell sängen och kan inte sova... Är en sån som helst sover hemma haha!
  Ser fram emot lång sittning med hotell frukost! Sen vill jag hem!
  Borta bra men hemma bäst!
  Sov gott!

  SvaraRadera
 2. Men vilken toppen Lördag ni verkar ha haft. Såna dagar gillas! :)

  SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ