30 januari 2013

Box & Vinst!

För att ha jobbat i nästan tolv timmar denna dagen så känner jag mig oväntat fräsch och pigg ikväll! Ett oerhört skojigt mail fick jag under tidiga aftonen om att jag var en av de lyckliga vinnarna i GlossyBox Facebook-tävling! En box med fem full size make-up-produkter från MaxFactor kommer att landa hos mig inom kort och det är ju helt makalöst roligt! Trodde absolut inte jag skulle vinna och hade glömt bort den tävlingen av den anledning. Kul så in i hoppsan och tack GlossyBox för en härlig vinst! ♥

Inte nog med det utan när jag väl kom hem idag så låg det två paket och väntade på mig också! Att först äntligen få träffa och pussa på älsklingarna efter en lång dag och sedan till råga på allt även ha paket att öppna är ju ett härligt slut på en arbetsdag kan jag tycka. Det ena paketet var den efterlängtade GlossyBoxen och det andra innehöll något som jag kommer skriva ett eget litet inlägg om snart.

Nu sitter jag här och luktar citron om fingrarna för en av produkterna i januariboxen var Burt´s Bees nagelbandskräm med citrondoft. Jag är mycket glad för denna boxen ska ni veta för den innehöll mycket spännande. Särskilt roligt ska det bli att prova torr-balsam eftersom jag precis hört talas om det och pigmentkräm som jag inte är bekant med alls sedan innan.I Januari-boxen fanns alltså:

BURT´S BEES Lemon Butter Cuticle Cream
PERCY & REED No-Fuss Fabulousness Dry Conditioner
ILLAMASQUA Cream Pigment
ELITE MODELS Intensity Eye Pencil
OLIVA BY CCS Eco Makeup Remover Wipes

Nu ska trötta jag somna gott efter en dag med väl utfört arbete och många fina överraskningar.

Vill du också prova GlossyBox så hittar du dit här

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ