14 oktober 2012

Nytt fönster

Hola! Har ni haft en mysig söndag? Alva har haft skyhög feber i natt och inte förrän efter fyra-tiden i morse somnade hon till ordentligt. Vi fick sova ända till halv nio allihop vilket inte alls var så dumt! Trots sovmorgon har vi hunnit med både det ena och det andra idag. Jag, syrran och hennes barn for till IKEA på förmiddagen och det blev nog den snabbaste IKEA-turen i mannaminne =) Jag köpte ett rejält förråd av doftljus, värmljus och kronljus vilket man måste ha när det är höst och vinter. Vi köpte ett fint ljusfat, lite konfetti och doftljus till Goggi också som vi lämnade efter vår shoppingtur. Vi tänkte att hon kunde behöva muntras upp (hon återhämtar ju sig efter sin knäoperation) och få lite ljus och goda dofter i sitt hem i dessa mörka tider. Väl hemma igen så gick sambon ner i källaren (den onda ryggen är ett minne blott idag) och satte igång med första fönsterbytet. Ut med det bruna och fula och in med vitt, nytt och fräscht! Det lilla fönstret i utrymmet bredvid trappan är nu utbytt alltså.

 
Medan sambon jobbade på så körde Alvisen och jag till Maxi för vår sedvanliga "veckohandel/äta banan i vagnen"-tur och på utvägen regnade det så förbaskat mycket att jag fick springa med vagnen en bra bit (naturligtvis stod vi längst bort på parkeringen) och vi blev halvt genomsura båda två. Tja sedan har vi varit sådär lagom effektiva men ändå haft det riktigt mysigt! Efter en veckas föräldrarledighet känns det lite konstigt och lite ledsamt att återgå till jobbande igen för vi har haft det hemskt mysigt. Samtidigt ska det bli roligt att jobba igen då jag ska läras upp på "skelett/lung-delen" på röntgenavdelningen. Lite pirrigt för jag känner mig hemskt ringrostig på det området men det ska väl sitta i ryggmärgen någonstans det också. I december ska jag ju börja joura så då bör jag vara ordentligt inkörd på alla våra olika röntgenapparater.

Till nåt helt annat. Om någon funderat över hur det gått med mitt ambassadörskap hos SkinPlan så kan jag meddela att jag väntar väldigt otålmodigt (om det finns ett sådant ord) på produkterna! Vissa ambassadörer har redan fått sitt paket och jag vill också ha! Hoppas det kommer denna veckan i alla fall.

Önskar er en fin söndagkväll!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ