28 oktober 2012

Helgen som gått


Här ser ni helgen som gått i bilder! All choklad och annat gott men onyttigt som jag stoppat i mig ser ni dock inte =) Direkt efter jobbet i fredags åkte jag och ungefär hälften av mina kollegor till Helsingborg för att äta på Teaterkatten och sedan kika på Helsingborgs stadsteaters uppsättning av "Den enfaldige mördaren". Teatern var suverän tyckte jag, skådespelarna gjorde grymma insatser men Teaterkatten var ingen höjdare. Trots att de visste hur många vi var som skulle komma så fick vi vänta länge på maten och desserten fick vi bokstavligen slänga i oss för att hinna till teatern satte igång. Riktig dåligt faktiskt, Men maten var rätt ok, i alla fall huvudrätten var fantastiskt god! Resten var ok bara. Det kunde varit värre!

På lördagsmorgonen vaknade vi upp till ett ganska vitt och kallt landskap. Riktigt vackert väder som verkligen är uppskattat efter allt regn och rusk. Så här ska hösten vara hela tiden! Alva och jag for upp till Maxi och handlade massor, typ hela affären kändes det som, och fick även med oss en vacker höstkrans med oss hem! På eftermiddagen lämnades Alva hemma med sambon och farmor/svärmor medan min fina vän Sanne och jag möttes på stan för att fika lite och prata om sånt vi behöver prata om emellanåt. Mysigt som alltid! Kvällen bjöd på pizza och sedan "Så mycket bättre"-mys med min hårt arbetande kärlek.
'
Söndagsfrukost intog Alvisen och jag hos "Goggi" som Alva nu springer runt och ropar efter stup i kvarten. "Goooggggeeeeii" säger hon och tar telefonen mot örat. Då ringer vi såklart upp Goggi för en liten pratstund =) Goggi och Alva har en speciell relation, en väldigt speciell kontakt liksom. Svårt att sätta fingret på men något fantastiskt har de två ihop och det är underbart att se! Mormor tyckte Alva var helt bedårande i sina Pompdelux-kläder och fr a i den svarta jackan. Ja jag kan bara hålla med! Maxi fick sig ännu ett besök av oss sen för komplettering av gårdagens handel och för att köpa en jättefin hus-lykta att ha på vår innertrappa. Lyser mycket vackert! Alva vägrade sedan vila vid lunch så vi gick en tur ner på Åhléns istället där Sanne mötte upp oss. Sedan gick vi en runda i Luffarskogen så Alva fick springa av sig lite och tassa runt bland alla vackra höstlöv som fallit. Efter diverse fixande här hemma och nattande av liten trött tösabit så fick jag tränat bort en del av helgens onyttigheter och nu sitter jag duschad och redo för sängen. Inte fasen vet jag hur intressant ni tycker det är att läsa om min helg men sån här har den i varje fall varit! =D

Bäst att snart gå och lägga sig för Alva har redan lyckats vakna och vara ledsen fyra gånger vilket är en aning oroväckande. Sedan vi börjat med mjölkfritt så är det nu tillbaka på ruta ett igen känns det som. Hon sover riktigt uselt och är väldigt orolig och ledsen. Känns inte alls kul att det är såhär igen nu när det varit så mycket bättre några veckor! Hennes mage har en tid dessutom varit dum och nu är det ännu värre tycker jag. Alva verkar ha ont och går runt med rynkad panna ibland, gnyr och blir ledsen. Vi måste ringa dietisten och fråga om detta verkligen är en bra idé. Meningen med spektaklet var ju att allt skulle bli bättre, inte sämre. Vi får se vad som bestäms helt enkelt.

Hoppas er helg varit fin och att veckan som kommer bjuder på mycket trevligt!
Kram på er

1 kommentar :

  1. Jag förstår att Alva har en speciell relation till underbara Gooooogggeeei :)
    Trist att höra att sömnen blivit sämre nu med den mjölkfria kosten, just som det gick bättre ett tag. Hoppas verkligen att dietisten ger råd om detta och att ni i så fall snabbt kan återgå till det som verkade fungera för er alla tre. Trevlig kväll på Planteringen! kram

    SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ