31 oktober 2012

En STOR dag!

Imorgon är ingen vanlig dag alls. Det är nämligen den dagen när vår underbara, fina och bestämda lilla tjej ska börja på förskolan!! Loppi-påsen är packad och vi har liksom inte förstått att vår tös har blivit så himla STOR. Ja det är en stor dag för vår lilla familj. Det ska bli himla roligt att se hur inskolningen går och hur Alva fungerar i en större grupp med barn i åldrar 1-3 år. Förhoppningsvis finner hon sig tillrätta och hittar snabbt sin speciella roll i barnaskaran. Finns en viss risk för att hon kommer hänga efter de äldre barnen hela tiden för hon är väldigt intresserad och förtjust i större barn. Nu blir jag himla sentimental känner jag... Det får skrivas mer imorgon så ni får veta hur det gick under första dagen på förskolan.


 

Kramar till er!
/Eva ღ ♪♫

3 kommentarer :

 1. Vi vill härmed önska dig, lilla stora Alva Ellen,en härligt lyckad förskolestart. Om du bara visste hur kul du ska ha i morgon och alla andra dagisdagar. puss från Farbror och "faster".

  SvaraRadera
 2. Fort går det! Tycker inte att det var särskilt länge sedan jag var med min dotter på inskolning. Och nu är hon tonåring :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas det går bra, det gör det säkert ;) Roligt för Alva :D

  Kram Kram :)

  SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ