28 september 2012

Oväntat & loppishelg

Kan ni tänka er, Alvisen sov inatt mellan kl 20 & 4! Sambon fick sova i vår säng själv eftersom han sovit så uselt de senaste veckorna (och dessutom är han superförkyld) medan Alva & jag trängde ihop oss i lilla soffan .Mysigt att ha henne så nära men jag sov på en millimeters bit medan hon sprattlade lite så jag vaknade hela tiden men det gick rätt bra ändå. Viktigast var ju att sambon och Alva fick välbehövlig sömn. Fantastiskt att hon sov så länge utan att vakna & vråla en enda gång! Hon somnade dessutom om snabbt igen efter vällingen så vilken natt!! Det är ju inget som lär bestå men glädjen är inte mindre för det. Antagligen var hon helt däckad av förkylningen den lilla loppan :)

Jaha, då är det fredag igen. Ska ni göra nåt speciellt i helgen? Imorgon är det loppis-dags så är ni i krokarna får ni gärna kika in på Tingstorget i Ängelholm.

Kramar till er!

2 kommentarer :

  1. Heja Alva! Det var nog myset m. farbror Daniel som hypnotiserade henne ;) haha nej men jag förstår att varje natt som funkar någorlunda ok är en vinst. KÄMPA PÅ. I morgon säljer vi utav bara densingen!!!

    SvaraRadera
  2. Ha en trevlig helg!

    Handbollsserien startar här för äldsta tjejen imorgon. Kalasdags på söndag och sedan är det måndag igen ;-)

    SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ