25 augusti 2012

Shopping, låglaktos & födelsedag

Det har varit en mycket angenäm lördag förutom att natten varit crazy som vanligt. Fr o m imorgon ska vi ge Alva låglaktos-välling och använda låglaktos-produkter tänkte vi. I höstas/vintras fick hon mjölkfri ersättning under en vecka utan minsta resultat men vi misstänker ändå att det kan röra sig om allergi eller kanske känslighet mot laktos. Det skadar ju inte att testa tills vi får en tid till Barnmottagningen. Vi kanske löser problemet helt själva, vem vet?

Strax innan lunch kom min kära tvillingsyster och hämtade mig för en shoppingrunda på Rusta, IKEA & slutligen Väla Centrum. Jag minns inte när vi hade en sån här dag, syrran och jag alldeles själva, senast. Det var på tiden och bör göras om för vi hade verkligen kul!Present till vår far, som fyller år idag (hurra!), mm hittade vi på Rusta och på IKEA köptes lite smått och gott till Alva, vackra servetter samt en supersöt jobb-kopp till mig. Man måste ha en egen mugg på jobbet helt enkelt :) Till mig själv blev det alltså en härlig blandning av nödvändiga och onödiga ting. Ett par snygga skor, två fina t-shirts i oversizemodell, ett urgulligt stickat mobilfodral & ett uppfräschande ansiktsspray från Emma S. Wiklund ser ni på bilden och utöver det köptes en ny mascara och BB-crème (Maybellins ska testas nu). Förutom att shoppa gjorde jag en hudanalys hos Apoteket på Väla (ska ansöka om att bli ambassadör för SkinPlan nämligen) och en loppipåse till Alva hämtades också ut på Barnens Hus. Den innehöll några rabattkuponger samt en härlig chokladdoftande body butter från The Body Shop. Snällt att de tänker på mammornas välbefinnande också. Kanske tänkte de att choklad skulle lindra ens oro och separationsångest när barnet ska börja på förskolan eller nåt, vad vet jag.

Direkt efter vår shoppingtur körde vi till Klippan för att gratulera fadersfiguren såklart. Våra män och barn var redan där när vi dök upp och det blev en mysig fika som slutade i enorm mättnad efter x antal portioner marängsviss. Gott som tusan!

Sådär, nu vet ni hur min lördag varit på ett ungefär :D Imorgon ska det köpas låglaktos-produkter så det står härliga till och har vi tur märks det en förbättring på Alvas nattsömn inom kort! Håller tummen lite lätt men vågar inte hoppas för mycket.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ