22 augusti 2012

Rökning, Paket & Dagis

Då sover lilla dottern, jag är tränad & nyduschad och sitter nu med ett Daim framför tv:n. Sambon är på bio så då tycker jag att man får lyxa till det med choklad såhär en lill-lördag. Dagen påjobbet har varit kanon och jag fick lunchbesök av finaste Sanne! Tyvärr har jag idag sett alltför många anledningar till att man absolut inte ska börja röka. Så mycket elände det där idiotgiftet bidrar till alltså! Börja aldrig röka är ni snälla och är ni rökare är det en god idé att genast sluta. Ett litet kvällsråd från mig :)
I eftermiddags besökte vi Englakronan, det dagis vi hoppas få in Alva på i januari. Jag har ju varit där tidigare men det var bra med en ordentlig genomgång och kunna ställa lite frågor. Där verkar vara kanon! Fräscht, väl genomtänkt till minsta toalettstol och all mat lagas på plats, även brödet är alltid hembakat. Alva stormtrivdes och sprang lyckligt och kikade överallt. När vi skulle hem så kastade hon sig i famnen på Pernilla, som visade oss runt. Ett gott tecken! Nu får vi spänt vänta till slutet på september eller början på oktober. Hoppas hoppas hoppas vi får en plats!

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Titta vad jag fick idag! Min premie från Allt i Hemmet-tidningen var väldigt fin tycker jag!

4 kommentarer :

 1. Gud så fina saker, jag gillar den tidningen. Kanske ska ta och prenumerera också :)

  Nu ska du får höra något dumt, jag slutade röka när jag väntade Nova, var rökfri i 1½ år. Sedan började jag igen, jag vet att det är så dumt :/

  SvaraRadera
 2. Jättefina grejer! Klart man ska unna sig lite när det är lill-lördag! Hoppas du har en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla! =) Tittade på dina videos har missat lite där och här inne på bloggen. har inte kunnat läsa när jag varit utan dator! Men shit jag får gåshud när du sjunger. Såå duktig! Hur mår din lilltös då ? börjat dagis ännu?

  SvaraRadera
 4. Godmorgon..snygga kaffe muggar :) kram

  SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ