26 juli 2012

En tur till Åhus & pannkaksförälskelse

Godmorgon på er! Hoppas ni har det fint! Jag sitter och tänker på gårdagen. Ännu en fantastisk sommardag fick vi och den spenderades mestadels i Åhus. Först vandrade vi nån timme på Maria Magdalena-marknaden (som tydligen har anor ända från 1600-talet) men där fanns inte mycket att lägga slantarna på precis. En väldigt snygg och liten skinnväska köpte jag dock. En sådan man precis får plats med sin mobil, pengar, nycklar och ett läppglans i. Perfekt! Sambon köpte en ny plånbok, Alva fick en ballong naturligtvis och marknadsgodis & donuts kunde inte motstås :)


Sedan styrde vi mot Åhus hamn där lunch intogs (Alva totaldissade köttbullarna hon fick så gissa om jag blev glad, mammas köttbullar är bäst haha), vi strosade i centrum och hamnade efter ett tag vid Disponentvillan. Om ni åker till Åhus måste ni ta er dit och äta deras pannkakor! Jag tog den med jordgubbar, kiwi, kokos, riven vit choklad & glass och hallelulja vilken upplevelse! Fantastisk gott! Det ska göras här hemma inom kort, var så säker!

Idag blir det en hemmadag med trädgårdsmys blandat med tvättning, matlagning, storhandling m, m. Tyvärr är det ju vissa saker som måste göras trots att det är semester :/

Ha en fin dag!
  /Eva ღ ♪♫

2 kommentarer :

  1. sv: gud va konstigt ! hoppas dom löser de där snart da..det är säkert något i blogg.se:s system som inte funkar än.
    Idag är jag mycket pigg och glad, hur står det till med dig ?

    SvaraRadera
  2. Tävlingen är nu avslutad! kika om du vann :D
    http://dianaosterberg.blogg.se/2012/july/vinnaren-valfritt-smycke-fran-iloveblingse-1-2-3.html#comment

    SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ