28 juli 2012

Dåligt humör


Godkväll alla goa läsare! Det är en väldigt trött (och lite smådeppig) SjungandeMamma som skriver denna afton framför OS-tv. Förmiddagen var plågsamt trött och mitt humör var allt annat än på topp. Gråten var nära och jag ville bara få sova. En 10-minutare innan lunch gjorde dagen uthärdlig men hela familjen har ärligt talat varit ganska griniga idag. Men humöret steg efter en liten runda på Maxi av nån anledning :) Min syster med familj har varit här på grillmåltid ikväll och Alva fick busat av sig ordentligt med sina härliga yrväder till kusiner. Det gjorde henne gott och hon var lycklig må ni tro! En fin klänning och en teckning av kusin Tova fick hon också minsann. En kanonkväll för oss alla blev det. Mysigt sällskap får en verkligen att glömma sin trötthet. "Fröken Trubbel" sover nu gott och förhoppningsvis får vi en bättre natt med en efterföljande piggare dag!

Det är ju för sorgligt att kika in på bloggens statistik numera. Jag har aldrig bloggat över en sommar så jag vet inte om det är vanligt att statistiken sjunker så radikalt. Några Bloglovin-följare har också lämnat mig till råga på allt de svikarna :D Däremot är det allt annat än sorgligt på min Facebook-sida! Hela 86 personer har varit gulliga och gillat SjungandeMamman där hittills! Fantastiskt tycker jag! Det hade ju varit roligt att nå 100-sträcket så gilla gärna om du inte gjort det! Man ska ju alltid ha nya mål eller hur? :)

Kram
/Eva ღ ♪♫

2 kommentarer :

 1. Ja, på sommaren har bloggare annat för sig än att blogga/läsa bloggar. De kommer snart tillbaka :)
  Kram & hoppas ni é piggare imorgon!

  SvaraRadera
 2. Alla har vi våra dagar, jag har också jätte lite besökare just nu. Men det är semestertider får du tänka på. Jag brukar ha ca 70-80 unika besökare varje dag, nu har jag runt 25. På min andra blogg har även följare kommit och gått, så det är så på sommaren tror jag.

  Så gaska upp dig tjejen, skickar en spark i rumpan. Sedan blir alla griniga om man inte får tillräckligt med sömn, i know :P

  Kram på dig

  SvaraRadera

ஜ Tack för att du tittade in här & Välkommen tillbaka! ஜ